Hobart NL BE

Hobart

De smelterij van Nyrstar in Hobart is een van de grootste zinksmelterijen ter wereld in termen van productievolume, en is gericht op producten met een hoge toegevoegde waarde voor de export, voornamelijk naar Azië.

De faciliteit maakt gebruik van het RLE-proces voor de productie van zink. De belangrijkste producten van Hobart zijn SHG-zink, gegoten legeringen (onder de merknaam "EZDA") en CGG-legeringen (continuous galvanising grade). Daarnaast maakt de vestiging ook nevenproducten van cadmium, kopersulfaat, paragoethiet, loodsulfaat, loogconcentraat, gips en zwavelzuur.

Hobart is nauw geïntegreerd met de multimetaalsmelterij van Nyrstar in Port Pirie, die het nevenproduct paragoethiet van Hobart en andere nevenproducten van het loog verwerkt.

De site is aanzienlijk verbeterd en gemoderniseerd, met verbeteringen in de gaszuiverings- en zuurinstallaties in de roostinstallatie en in de logings- en zuiveringsprocessen; de invoering van gemechaniseerde zinkstrippers in elektrolyse en de automatisering van de gietinstallatie.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 4 van 4
Titel Functie Plaats Vacature plaatsingsdatum Sort descending
Herstel
Wharf Operations Team Leader
Wharf Operations Team Leader Hobart, AU 21 jun. 2024
Production Hobart, AU 21 jun. 2024
Contractor Management Officer - Fixed Term Maternity Cover Business Systems Hobart, AU 13 jun. 2024
SHEQ Manager
SHEQ Manager Hobart, AU 8 jun. 2024
Health, Safety, Environme Hobart, AU 8 jun. 2024
Production Operator (Shift) - DDNN
Production Operator (Shift) - DDNN Hobart, AU 7 jun. 2024
Production Hobart, AU 7 jun. 2024